Cine este Prime Kapital?

Prime Kapital este una dintre cele mai stabile companii în Europa Centrală și de Est care activează în domeniul imobiliar.

Portofoliul Prime Kapital în România include centre comerciale și proiecte rezidențiale care au adus plus valoare orașelor în care au fost dezvoltate.

Cu peste 40 de dezvoltări de succes și reamenajări livrate în ultimii 10 ani, echipa are un palmares excepțional:

  • Centre Comerciale: Prahova Value Centre, Bârlad Value Centre, Militari Shopping, Atrium Mall, Baia Mare Value Centre, Roman Value Centre, DN1 Value Centre, Dâmbovița Mall, Zalău Value Centre și Sepsi Value Centre.
  • Proiecte în dezvoltare: Mall Moldova, Argeș Mall, și Alba Iulia Value Centre.
Proiecte rezidențiale

Prime Kapital are în portofoliu și alte proiecte rezidențiale moderne, sustenabile și inovative: Marmura Residence (București), Avalon Estate (București), Pleiades Residence (Ploiești), Cardo Residence (București), Elba Residence (Timișoara).

Avalon Estate

Este singurul complex rezidențial cu parc central, piscină naturală și restaurant din nordul capitalei. Ansamblul se întinde pe o suprafață de 81.000 m², dintre care 28.000 m² sunt zone verzi și de promenadă și cuprinde 746 de locuințe diverse, dintre care penthouse, duplex, townhouse și apartamente cu 1, 2, 3 camere.

Marmura Residence

Proiectul rezidențial localizat în cartierul Bucureștii Noi din Capitală, cuprinde 459 de apartamente și 6 spații de birouri. La Marmura Residence poti alege între studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex.

Ansamblul se întinde pe o suprafață de 15.000 m² și cuprinde 5 clădiri cu înălțimi diferite. Aici vei găsi spații verzi și de relaxare generoase, unde te vei putea bucura oricând de liniște.

Marmura Residence se numără printre promotorii conceptului de a trăi în comunitate, complexul pune la dispoziția rezidenților un spațiu conceput special pentru ei: Community Center.

Pleiades Residence

Situat în Ploiești, lângă Prahova Value Centre, Pleiades Residence se întinde pe 18.400 m², dintre care aproape 50% sunt spații verzi și zone „car-free”.

Complexul rezidențial este „car-free” și cuprinde 498 de apartamente spațioase și eficient compartimentate: studiouri duble, apartamente cu 2,3 și 4 camere, inclusiv de tip duplex și penthouse.

Elba Residence

Localizat aproape de centrului orașului Timișoara, lângă răul Bega, complexul rezidențial Elba Residence se dezvoltă pe un teren de 56.000 m² și cuprinde apartamente de tipologii diferite, realizate cu materiale de înaltă calitate.

Proiectul include spații verzi extinse, piațete publice, parcuri, facilități sportive și de recreere, și zone car-free.

Amplasarea excelentă oferă acces facil către bulevardele principale și stațiile de transport în comun.

Cardo Residence

Cardo Residence este situat în sudul Bucureștiului, la doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Berceni.

Complexul rezidențial se dezvoltă pe o suprafață de 178.000 m², pe o fostă platformă industrială și reprezintă un proiect de regenerare urbană, de tip brownfield.

La Cardo Residence dezvoltăm un cartier car-free, cu acces direct pietonal spre centrul comercial dezvoltat de Prime Kapital, situat din imediata apropiere a proiectului rezidențial.

Proiecte de retail dezvoltate de Prime Kapital

Prime Kapital are o vastă experiență în dezvoltarea proiectelor de retail nu doar în România, ci și în alte țări din Europa Centrală și de Est.

Prahova Value Centre

Ploiești

Bârlad Value Centre

Bârlad

DN1 Value Centre

Balotești

Dâmbovița Mall

Târgoviște

Roman Value Centre

Militari Shopping

București

Sepsi Value Centre

Sfântu Gheorghe

Atrium Mall

Arad

Baia Mare Value Centre

Baia Mare

Zalău Value Centre

Zalău

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.