Rezidențial

Ansamblul rezidențial care va schimba viziunea ieșenilor

Vrei să faci parte din cea mai cool comunitate?

Silk District este un proiect de regenerare urbană realizat de Prime Kapital și se află la doar 10 minute de mers pe jos de Campusul „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute față de Palas.

Prime Kapital va dezvolta aici o comunitate integrată, unde vei beneficia de avantajele proximității față de centrul orașului, locuind, totodată, într-un cartier verde, lipsit de mașini.

Silk District se întinde pe o suprafață de aproximativ 100.000 m2, peste 40.000 mp fiind dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor. În prima fază a proiectului vom construi 315 studiouri și apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse în 40 de layout-uri unice, dar și aproximativ 400 locuri de parcare multi-level, livrarea lor fiind planificată la sfârșitul anului 2022.

Te așteptăm din februarie 2021 să îți rezervi apartamentul potrivit nevoilor tale!

Silk District are la bază un concept integrat, punând accent pe funcționalitate și calitate, însă nu scapă din vedere importanța unei arhitecturi atrăgătoare. Ne-am propus să îmbunătățim fiecare aspect al vieții de acasă, îmbinând confortul cu funcțiile și serviciile secundare.

Apartamentele au suprafețe generoase cu un design curat, plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile ce permit o amenajare interioară funcțională și estetică. Ferestrele mari garantează că fiecare apartament va avea cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei, iar locatarii se vor bucura de priveliștea verde din jur.

Viitorul tău cartier pietonal, cu estetică unică, grădini interioare, un parc modern și spații cool, promite să devină un reper al Iașului și cel mai căutat proiect rezidențial.

Vezi mai sus Vezi mai departe