Silk District – totul într-un singur loc!

Silk District este un proiect de regenerare urbană care va revitaliza o fostă platformă industrială, transformând-o într-un cartier modern, verde și sustenabil.

Ansamblul a fost conceput după principiul „cartierului de 15 minute”, în care poți să să ai totul aproape de tine și să te poți bucura de mai mult timp liber fără să renunți la stilul tău de viață efervescent.

image rezidential

Alege și tu să trăiești într-o comunitate care pune accent atât pe grija față de natură, cât și pe calitatea spațiului locuit!

CERE DETALII

Ce găsești în complexul rezidențial Silk District?
  • Studiouri, apartamente și duplexuri construite la standarde nZEB
  • Peste 4.600 locuri de parcare cu acces securizat
  • 40.500 m² spații verzi și de relaxare fără trafic auto
  • 2.400 copaci plantați, care vor alcătui prima pădure urbană din Iași
  • Peste 10.080 m2 de spații comerciale, lângă tine
  • Spații de birouri Clasa A, conform standardelor BREEAM Outstanding
Clădirile de birouri Clasa A, accesibile din Calea Chișinăului, completează funcțional și estetic ansamblul mixt, cu servicii de retail integrate.

Ansamblul rezidențial va fi dezvoltat la standarde nZEB și le va asigura locuitorilor o calitate superioară a vieții.

Silk District va deveni cel mai căutat cartier al Iașului, locul în care vei fi aproape de tot ceea ce ai nevoie pentru a face față cu succes ritmului alert al vieții moderne.

CERE DETALII

image section 5 rezidential
Clădiri cu certificare nZEB

Certificările nZEB demonstrează eficiența energetică a clădirilor și responsabilitatea noastră față de mediul înconjurător.

Respectarea standardelor internaționale este garanția sustenabilității și a menținerii valorii construcțiilor noastre în timp.

Dacă alegi Silk District, toate acestea vor însemna pentru tine un standard de viață ridicat, la costuri mult mai reduse față de locuințele obișnuite!

30% din energia folosită va proveni din surse regenerabile.

1
Pereți exteriori de 30 cm grosime
2
Izolație cu vată minerală bazaltică de 150 mm
3
Centrală proprie pentru fiecare clădire în parte
Arhitectura ansamblului Silk District

Alcătuirea ansamblului mixt – apartamente, birouri, parcări, zone comerciale și de relaxare – a fost gândită cu grijă față de mediu, dar și față de exigențele stilului de viață actual, care impune un ritm alert, în care fiecare moment contează.

Am colaborat cu specialiștii de la K-Box Construction Design pentru conceptul arhitectural, reușind să îmbinăm armonios estetica, funcționalitatea și durabilitatea.

Dorința noastră a fost să creăm un proiect al viitorului, care să ofere atât acces facil către centrul orașului și alte zone culturale și comerciale importante din Iași, cât și o gamă largă de servicii aproape de casă.

Am pus accent pe elemente importante:

  • Suprafețele apartamentelor să fie generoase, cu un design aerisit.
  • Plafoane înalte: înălțimea liberă a camerelor de aproximativ 2,80 m, pentru o amenajare interioară funcțională și estetică.
  • Ferestre mari pentru a putea beneficia de cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei.
Concept peisagistic integrat

Conceptul peisagistic al Silk District este organizat pe principii de sustenabilitate, de către arhitecții de la Beros Abdul+.

În Silk District vei găsi prima pădure urbană din Iași, cu peste 2.400 de copaci plantați și 40.500 m2 spații verzi și de recreere cu acces auto limitat.

 image section 9 rezidential
Relaxare și shopping în Silk District

În Silk District vei avea posibilitatea să lucrezi în apropierea casei, să petreci timp în aer liber oricând simți nevoia să te relaxezi sau să ieși cu prietenii la o cafenea.

Vei avea acces direct la zonele de shopping și de servicii dedicate nevoilor tale. Vei elimina stresul de a sta în trafic și vei beneficia de zone pietonale extinse.

Circulația auto și accesul în parcări se vor face pe circuite separate, astfel încât aerul să fie mai curat, iar circulația pietonilor mai sigură.

Întregul proiect a fost conceput astfel încât să ai totul la îndemână și să poți direcționa toate resursele tale spre ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.