Avantajele spațiilor comerciale din Silk District

29 februarie 2024

Odată cu instalarea primilor proprietari în locuințele finalizate în Faza 1 Rezidențial și pe măsură ce vor fi livrate către proprietari și apartamentele din Faza 2, magazinele de proximitate devin tot mai căutate. Complexul beneficiază de o poziționare excelentă și de o bună conexiune cu orașul, iar pentru rezidenți va fi mult mai la îndemână și mai eficient să își poată face cumpărăturile în imediata apropiere a locuinței, ceea ce va fi un avantaj atât pentru ei, cât și pentru comercianți.  

Cele mai multe apartamente din Faza 1 au fost deja predate către proprietari, urmând ca în această vară comunitatea Silk să se mărească, după instalarea rezidenților din Faza 2. 

Dacă ești în căutarea unui spațiu comercial în care să îți duci afacerea la nivelul următor, atunci Silk District este locul ideal: multifuncțional și amplasat strategic, complexul este destinat să devină un adevărat hub pentru activitățile comunității. 

A venit, așadar, momentul ca și cele 4 spații comerciale prevăzute la parterul clădirilor din Fazele 1 și 2 să își găsească proprietarii:

Spații comerciale

Ce afaceri pot găzdui spațiile comerciale din Silk District? 

Iată câteva exemple de activități, produse și servicii cu potențial mare de dezvoltare în cadrul complexului: 

  • Comercializarea de produse gourmet, amenajarea unui wineshop, a unei cafenele sau a unei patiserii. 
  • Vânzare de produse non-alimentare, inclusiv flori, obiecte de artă și accesorii variate. 
  • Expoziție de produse pentru amenajări, mobilier, corpuri de iluminat sau pentru decor. 
  • Cabinete medicale, stomatologice, psihologice etc. 
  • Furnizarea de servicii de consultanță, proiectare, contabilitate, asistență juridică și servicii conexe. 
  • Servicii de întreținere corporală, înfrumusețare sau activități sportive. 
  • Asigurarea de servicii de curățare și întreținere pentru articole vestimentare. 
  • Desfășurarea unor activități conexe serviciilor educaționale – after-school sau spațiu de joacă. 
  • Furnizarea de produse sau servicii pentru animale de companie, inclusiv cabinete veterinare și farmacii veterinare. 

Alte avantaje ale spațiilor comerciale din Silk District 

Afacerile care vor fi găzduite în aceste spații vor avea ca potențiali clienți nu doar rezidenții, ci și profesioniștii care vor popula în curând birourile din Faza 1, finalizate la sfârșitul anului 2023.  

Astfel, potențialul de creștere al acestor businessuri este unul ridicat, mai ales că proiectul prevede în planurile de viitor dezvoltarea a încă 3 faze rezidențiale și alte 2 faze de birouri. 

Spațiile comerciale integrate în clădirile rezidențiale sunt adaptabile și pot fi reconfigurate în funcție de schimbarea priorităților și nevoilor afacerii, oferind un grad înalt de flexibilitate pentru proprietari. Situate într-o zonă cu un flux constant de potențiali clienți, acestea îți oferă posibilitatea de a-i fideliza pe locuitorii din ansamblu, și nu numai.  

Dacă toate acestea se potrivesc cu planurile tale de viitor, contactează-ne, iar noi îți vom fi alături pe traseul la capătul căruia vei găsi casa ideală pentru afacerea ta!  

 

Surse foto: Silk District, Shutterstock 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.