Cardul VIP – Din prețuire pentru comunitatea Silk District

23 februarie 2024

Comunitatea reprezintă mai mult decât un simplu grup de oameni. Este o entitate socială care se conturează în jurul unor principii comune, printre care empatia, buna înțelegere și solidaritatea. În cadrul unei astfel de comunități, fiecare persoană aduce cu ea o poveste distinctă, dar legăturile solide se formează în jurul valorilor împărtășite. În Silk District, ne-am angajat să dezvoltăm un mediu propice în care fiecare individ să poată experimenta o atmosferă plăcută, să ducă o viață armonioasă și împlinită, simțindu-se apreciat așa cum merită. 

Am dorit ca prima expresie de recunoștință față de cei care au optat să se alăture comunității Silk District să provină din partea întregii echipe care a contribuit la realizarea acestui proiect impresionant.

Alegerea de a deveni membru al acestei comunități reprezintă o decizie semnificativă, iar dorința noastră este să subliniem cât de mult apreciem fiecare individ. Cardul VIP reprezintă modalitatea noastră de a transmite un sincer „Mulțumesc!” și de le a oferi tuturor proprietarilor din Silk District o experiență autentică și de calitate. 

Prin urmare, în semn de bun venit, dar și de mulțumire pentru încrederea acordată, am ales să îi întâmpinăm pe noii membri ai comunității cu un cadou care să fie nu doar plăcut, ci și util: Cardul VIP. 

 

După ce semnezi Antecontractul de Vânzare-Cumpărare, vei primi un card personalizat, care îți simplifică accesul la o gamă diversificată de reduceri și oferte exclusiviste, puse la dispoziție de partenerii noștri de top. Fie că îți decorezi locuința, faci cumpărături pentru cei mici sau îți dorești să te bucuri de delicatese, Cardul VIP îți va deschide ușa către o experiență de shopping remarcabilă. 

Deținătorii Cardului VIP vor experimenta beneficii deosebite și oportunități exclusive oferite de partenerii noștri selectați. Privilegiile asociate Cardului VIP includ oferte atrăgătoare în magazinele fizice, special destinate proprietarilor din complexele rezidențiale sau mixte dezvoltate de Prime Kapital.  

Vei avea posibilitatea să alegi produse și servicii din domenii variate:  

Decor Interior  

Transformă-ți locuința într-un spațiu elegant și reconfortant, beneficiind de reduceri speciale la mobilier și accesorii oferite de partenerii noștri premium! 

Shopping 

Descoperă oferte exclusiviste în magazinele partenere, pentru a-ți îmbogăți garderoba sau pentru a găsi cadouri inedite pentru cei dragi.  

Educație 

Investește în viitorul copiilor tăi, beneficiind de reduceri speciale la servicii educaționale de înaltă calitate.  

Pet Care 

Asigură-te că prietenii tăi patrupezi beneficiază de cele mai bune produse și servicii pentru o viață sănătoasă și fericită. 

Află aici mai multe detalii despre serviciile și produsele partenerilor noștri: 

CLUB VIP 

Suntem încântați că avem oportunitatea de a-ți fi alături pe parcursul acestei călătorii către un nivel superior al calității vieții și ne bucurăm să-ți oferim, odată ce te alături comunității rezidențiale Silk District Iași, încă o experiență cu totul specială! 

 

Surse foto: Silk District, Shutterstock 

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.