Silk District, noul complex rezidențial al Iașului, devine realitate

7 decembrie 2020

Așteptarea a luat sfârșit! Ne bucurăm să anunțăm că în 2021 începem lucrările de construcție la Silk District, noul complex rezidențial al Iașului.

Silk District este un proiect unic, de tip mixed-use, care va îmbogăți peisajul local oferindu-le locatarilor propria oază de verdeață, dar și acces rapid către zonele centrale.

Descoperă viitorul tău complex rezidențial aproape de inima orașului!

Silk District, un cartier verde, fără mașini

Silk District este un proiect de regenerare urbană, care va transforma o fostă platformă industrială abandonată într-un cartier verde, pietonal.

Știm că atunci când te uiți pe geam nu vrei să vezi beton, nuanțe de gri și mașini parcate. De aceea, în Silk District, am pus accent pe natură, îmbinând armonios clădirile cu spațiile verzi, cele de joacă și de promenadă. Zonele verzi și de relaxare ocupă peste 42.000m2 (mai mult de 40%) din suprafața totală de aproape 100.000m2 a complexului rezidențial. Accesul mașinilor va fi restricționat, locurile de parcare fiind dispuse în parcări multi-level, integrate atent în designul complexului.

Și cum suntem conștienți de faptul că timpul este valoros, și că nimeni nu vrea să îl petreacă în trafic, vei găsi în Silk District servicii și funcții secundare: supermarket, restaurante, cafenea, sală de fitness, farmacie, curătătorie. În plus, te afli aproape de centrul orașului. Spre exemplu, poți să ajungi pe jos, în doar 20 de minute, la Palas, iar până în campusul studențesc Tudor Vladimirescu și până la Universitatea Tehnică ai de mers cel mult 15 minute.

Apartamentul tău în cel mai modern cartier al Iașului

Silk District este un proiect construit responsabil, ce ține cont de confortul și calitatea vieții viitorilor locatari. Un rol central în designul apartamentelor îl are necesitatea unui spațiu funcțional, ce răspunde nevoilor proprietarilor.

Fiecare apartament are suprafețe generoase cu un design curat, plafoane înalte, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Spațiile permit amenajarea cu mobilier de dimensiuni standard, disponibil pe piață, astfel încât să nu fii nevoit să recurgi la varianta mobilei făcute pe comandă.

Un alt element distinctiv este reprezentat de luminozitatea locuințelor din complexul rezidențial Silk District. Ferestrele mari și ușile de sticlă de la balcoane, dar și poziționarea apartamentelor, garantează că spațiile vor avea cât mai multă lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Calitatea, o marcă Prime Kapital

Silk District este unul dintre cele 3 proiecte rezidențiale dezvoltate la ora actuală de Prime Kapital, investitor, dezvoltator și operator cu o experiență vastă pe piața de real estate din Europa Centrală și de Est.

În fiecare dintre proiectele noastre, punem accent pe calitatea designului, a materialelor și a finisajelor, dar și pe calitatea vieții. Credem că un proiect sustenabil trebuie să răspundă nevoilor și așteptărilor oamenilor, nu doar acum ci și pe viitor.

Dezvoltăm proiecte imobiliare prin care ne propunem să construim comunități. Acesta este dezideratul nostru și pentru Silk District.

Te așteptăm să îți prezentăm în detaliu apartamentele Silk District!

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.