Avantajele și tipurile de apartamente cu 4 camere disponibile în Silk District

30 august 2023

Din punct de vedere psihologic, spațiul are un impact semnificativ asupra felului în care ne simțim sau ne comportăm. De când se studiază psihologia mediului (și implicit a spațiului), s-au făcut numeroase studii care arată că atunci când locuim sau lucrăm în spații mici/înghesuite crește nivelul de stres, scade capacitatea de concentrare sau este accentuat sentimentul că suntem copleșiți, că nu reușim să facem față activităților pe care le avem de făcut. În schimb, un apartament luminos, cu tavan și ferestre înalte, spațios și încăpător ne ajută să ne relaxăm și să ne bucurăm de pasiunile sau munca noastră. 

Tineri mutați recent în casă nouă

Îți dorești să iei masa cu toți prietenii tăi într-o sâmbătă seara?

Cum ar fi să o poți organiza chiar pe terasa ta spațioasă 

Te gândești la mai mult spațiu de joacă pentru copiii tăi?

Un apartament spațios în care copiii au la dispoziție propriile camere este exact ce ai nevoie.

În plus, în Silk District copiii tăi vor avea la dispoziție și 40.000 m2 de spații verzi, locuri de joacă amenajate și alei pietonale de care să se bucure alături de alți copii din comunitate. 

Vrei mai mult spațiu pentru tine?

Amenajarea unui birou cu o bibliotecă faină ar putea fi soluția perfectă.  

Avantajele apartamentelor cu 4 camere 

  • Spațiu generos. Un apartament cu 4 camere îți oferă suficient spațiu pentru a te organiza și a-ți extinde activitățile. Acesta este cel mai încăpător tip de locuință din Silk District.
  • Flexibilitatea în amenajare. Cu 4 camere, ai mai multe opțiuni de amenajare a locuinței. Pi alege să folosești dormitoarele sau să transformi una dintre ele într-o sală de sport, o cameră de joacă pentru copii sau un spațiu de lucru. Flexibilitatea în utilizarea camerelor îți permite să adaptezi apartamentul la nevoile și preferințele tale. 
  • Confort și intimitate. Datorită dimensiunii mai mari a apartamentului, membrii familiei sau colegii de cameră pot beneficia de mai multă intimitate. Există suficient spațiu pentru fiecare membru al familiei să-și găsească un loc personal și să aibă un spațiu privat. 
  • Oportunități de socializare. Pe lângă beneficiile privind intimitatea, apartamentele cu 4 camere oferă și spații de socializare mai mari. Livingul și zona de luat masa pot fi amenajate astfel încât să fie mai ușor să primești oaspeți și să petreci timp împreună cu familia sau prietenii. 
  • Mai mult spațiu outdoor. În general, apartamentele cu 4 camere au balcoane, terase și grădini mai spațioase, pe care le poți transforma în spații de relaxare și deconectare. Poți organiza mese cu prietenii sau te poți bucura, pur și simplu, de un spațiu unde să îți petreci diminețile, serile sau weekend-urile, ori de câte ori simți că ai nevoie de o pauză. 
  • Potrivit pentru familii mari sau homesharing. Apartamentele cu 4 camere sunt ideale pentru familii mari sau pentru persoanele care doresc să împartă spațiul cu alți colegi de apartament. Fie că ai copii sau ai nevoie de un spațiu suplimentar pentru a lucra de acasă, un apartament cu 4 camere îți oferă opțiunile necesare. 

Birou amenajat în duplex cu 4 camere în Silk District Iași. Randare.

Tipurile de apartamente cu 4 camere disponibile în Silk District 

Apartamentele cu 4 camere din Silk District sunt eficient compartimentate, iar spațiile de depozitare sunt suficient de încăpătoare pentru a le umple cu jucăriile copiilor sau cu obiecte și materiale destinate hobbyurilor voastre.

Variante de apartamente cu 4 camere: 

  • La parter, cu grădină de până la 54 m2.
  • La etaj, cu balcon de până la 11 m2. 
  • Apartamente simple sau de tip duplex.  

De exemplu, în Fazele 1 și 2 ale proiectului sunt disponibile 4 tipuri de apartamente cu 4 camere.

Pentru a vedea care sunt acestea, accesează pagina dedicată apartamentelor cu 4 camere din website!

Apartamente duplex cu 4 camere

Dacă preferi o locuință pe două niveluri, poți alege unul dintre apartamentele de tip duplex situate la cea mai mare înălțime.

Acestea au suprafețe chiar mai generoase decât apartamentele simple cu 4 camere.

Alte avantaje:  

  • Mai multă autonomie și intimitate.
  • Priveliști spectaculoase asupra orașului.

Dacă iei în calcul achiziția unui apartament duplex, vezi aici care sunt opțiunile! 

De ce să alegi un apartament în Silk District?

  • Silk District este un proiect dezvoltat într-o zonă a cărei valoare va crește în timp, atrăgând și alți investitori, iar acest lucru va duce, inevitabil, și la creșterea prețurilor apartamentelor în zonă. 
  • Un apartament situat în apropierea campusului universitar Tudor Vladimirescu poate fi o bună investiție și pentru închiriere, având siguranța faptului că vei găsi tot timpul chiriași.
  • În plus, Silk District este o opțiune excelentă și pentru familiile cu copii pentru că se află în apropiere de școli și grădinițe, mall și zone de shopping, dar are și parc urban propriu și locuri de joacă amenajate.
  • Apartamentele cu 4 camere și cele de tip duplex sunt foarte spațioase, bine compartimentate, cu acces către balcoane sau terase. 

Pentru mai multe informații, contactează-ne! 

 Vizitează-ne la Biroul nostru de Vânzări din Calea Chișinăului, nr. 22 pentru a lua o decizie informată înainte să devii proprietarul unui apartament! 

 

Surse foto: Shutterstock, Silk District (randare și planuri)

Newsletter Prime Kapital

Dacă dorești să fii contactat de reprezentanții Prime Kapital în vederea transmiterii de informații despre proiectul Silk District, te rugăm să completezi formularul din secțiunea Contact.